Velkommen til min blog - tilegnet kvinder.

Hej, jeg hedder Anne Marie Holmberg Nielsen. Jeg har lavet denne blog, fordi jeg brænder for at vi kvinder skal opleve hvem Gud har skabt os til at være. Jeg brænder for at I må se at I er smukke, unikke, fantastiske og at Gud har en helt særlig plan med jer.

Vi er skabt forskellige og det er der en plan med. Vi skal holde op med at sammenligne os med andre og tro at vi skal være som andre. Gud har skabt hver enkelt af os unikt og I hans billede og der er ikke noget som helst ved os, vores personlighed, evner eller udseende der er forkert eller en tilfældighed. Vi er skabt med vilje og med et formål.

Til kvinder

Denne blog er særlig tilegnet kvinder, der længes, efter at se hvem Gud har skabt dem til at være, og leve deres fulde potentiale ud.

Sandheden skal gøre jer frie (John.8,32b)

For det jeg tænker, er med til at forme min virkelighed og har direkte indflydelse på, hvordan jeg lever mit liv.

Det jeg fokusere på, bevæger jeg, mig hen imod.

Det jeg fæstner blikket på og sætter pris på, er med til at danne mig.

Det jeg opfatter som sandt, viser sig i min eksistens her og nu.

Hvad tænker jeg - hvad tænker du? 

(Fra bogen: Værdifuld af Stasi Eldredge)

 

Der er så mange forskellige stemmer i det moderne samfund, den ene råber højere end den anden. Men hvem vælger vi at lytte efter? Hvilke stemmer får størst indflydelse i vores liv? 

Er det facebook, der hele tiden kalder på dig, til at skrive om hvad du har præsteret, eller hvad du "burde" præstere?

Er det moden, der fortæller dig at du mangler nyt tøj, et anderledes look, du har hele tiden mulighed for at blive smukkere og bedre?

Er det din familie, med alle deres forventninger og måske endda fordomme om hvordan du er eller ikke er?

Er det dine venner, som forhåbentlig har gode intentioner (ellers er det måske på tide at se dig om efter andre venner), men som ikke altid ved hvad der er bedst for dig?

Eller hvem taler højest i dit liv?

Vi bliver hele tiden påvirket, og det er vi blevet hele vores liv. Vi har måske endda troet på de løgne der blev sagt om os i skolegården, og de er blevet en stor difinitions faktor for hvem du er. De fleste af os, har ladet de løgne folk har sagt om os, synke ubevidst ind og troet på dem, så de kom til at definere hvem vi er. Men det behøver ikke at blive ved med at være sådan.

Du kan skifte fokus og begynde at lukke op for en helt skattekiste af fantastiske sandheder om dit liv og lade det definere dig. Det var det, jeg gjorde, og jeg vil gerne dele dem med dig, og høre din mening.

Denne blog bliver en skattekiste af sandheder, som jeg har oplevet og erfaret igennem længere tid og nu er det på tide at dele dem med verden. Så jeg håber I vil tage godt imod det:-)